Search
  • Kirsten Brosbøl

Off to New York...

Så er jeg i lufthavnen på vej til JFK airport, New York City. Forude venter godt ti måneder som Obama Scholar på Columbia University i New York. Sammen med 10 andre scholars fra hele verden skal jeg lære og udvikle mig som leder. Min sindstilstand er meget godt illustreret af dette foto. Den ene halvdel er mørk; det var hårdt at sige farvel til familien, og jeg kommer til at savne dem uendeligt meget. Vi ses selvfølgelig så tit, det kan lade sig gøre, men jeg kommer ikke til at være en del af deres hverdag - og det gør ondt. Den anden halvdel er lys; forventningsfuld og spændt på det intensive forløb, der venter. Med tid til refleksion og adgang til et nyt internationalt netværk på højeste niveau. Jeg aner ikke, hvad der bringer med sig. Men jeg tænker, at det kun kan være noget godt.... Hvis du vil følge min færden som Obama Scholar, så hold øje med denne blog, hvor jeg kommer til at berette om livet som en af "the Obamas", om hverdagen i New York og USA generelt - og måske lidt politisk indimellem...


16 views0 comments

Recent Posts

See All